Уроци по ориенталски танци/belly dance в София

Посетете нашия НОВ УЕБСАЙТ ТУК за повече информация! Ориенталски танци София

Заповядайте на уроци по ориенталски танци/belly dance в София!

Боряна Димитрова е професионален учител с богат опит както в преподаването, така и на сцена. Ще намерите ТУК подробна информация за нея. Ако все още се чудите как да се спрете на преподавателя по ориенталски танци за вас, тази статия от Боряна може да ви помогне в избора. В часовете си Боряна работи по уникалния и световно известен метод на Sandra Danse- ефективен, прост и достъпен за всеки ученик. Нивата се разделят на 5 – начинаещо ниво, средно, средно – напреднали, напреднали и професионалисти. Провеждат се също индивидуални и онлайн уроци при желание от ученика. За начинаещите групи и за средно ниво не е необходимо предварително записване.

В часовете тренираме техники, които в следващите занимания повтаряме, надграждаме, прилагаме в различни комбинации. Наблягаме също на стойката на тялото и на закачливи женствени позиции, които правят танца завършен. Изучаваме хореографии с различна трудност (съобразена с нивото), които после учениците имат възможност да танцуват на представленията и партитата на школата, също и като гост-изпълнители в различни събития, фестивали и спектакли. Участието е изцяло пожелание на всеки ученик! Запознаваме се с различните стилове в ориенталския танц – класически raqs sharki, модерни – belly dance техники, фолклорни стилове.  Разучаваме и основните арабски ритми, видове костюми.

 

Облекло за часовете по ориенталски танци:

Дрехите трябва да са удобни, да позволяват свободно движения на тялото. Не трябва да са прекалено широки, за да можем да следим движенията на коленете и ханша ви – клин или не много широк анцуг, топ, бюстие, боди са подходящ избор. Танцуваме с боси крака, чорапи или цвички. Обувките не позволяват свободно и правилно изпълнения на много движения. Може да добавите и шалче на кръста за настроение :) и… сте готови за уроци по ориенталски танци/belly dance в София!


 

Не е необходимо предварително записване. Заповядайте направо в избрания от вас час!

  • БЕЗПЛАТНО със Sodexo карти в Latin Force.
  • БЕЗПЛАТНО с Multisport и Sodexo карти в Capital Fit.
  • БЕЗПЛАТНО с Multisport и Sodexo карти в Монтфиз и Дива спорт!
  • До Latin force, Montfiz и Capital Fit се стига лесно с метро.

Преподаватели в школата:

 

 

 


В часовете получавате по ориенталски танци/belly dance в София със Сараб получавате:

  • Запознаване с арабските ритми, танцови стилове.
  • Интензивна тренировка на тялото (виж За ориенталския танц – Положителни ефекти).
  • Развиване на вашата женственост и грация.
  • Подготовка за сценични изяви.
  • Нови приятелства :))

Часовете са подходящи за жени и мъже без горна възрастова граница, с всякакво телосложение, както и бременни (движенията се съобразяват).


За метода на преподаване прочетете тук

 

sandra2

 

 

Запишете се за нашите новини и оферти!

* задължителни полета